Načini plaćanja

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

Plaćanje na internetskoj stranici proteasport.hr vrši se u kunama. Cijene su maloprodajne, izražene u kunama i u njima je sadržan pripadajući PDV. Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške. Sve navedene cijene vrijede za kupovinu online, neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod u trgovini.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za web kupovinu što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.

Neovisno od prethodne točke ovih Općih uvjeta, sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

 • E-bankingom
 • Plaćanje po ponudi
 • Općom uplatom
 • Kreditnom karticom (MasterCard, Maestro, Visa, AmericanExpress, Diners, Visa Inspire PBZ)
 • Gotovinom (plaćanje po pouzeću) 

            

Zagrebačka banka (ZABA)

 • Maestro, jednokratno
 • MasterCard, 2-36 rata bez kamata (minimalni iznos 500,00 kuna)

Privredna Banka Zagreb (PBZ)

 • Maestro (Visa), 2-12 rata bez kamata (minimalni iznos 500,00 kuna)
 • Visa Inspire, 2-12 rata bez kamata (minimalni iznos 500,00 kuna)

Visa Premium

 • 2-12 rata bez kamata (minimalni iznos 500,00 kuna)

Diners

 • do 36 rata bez kamata (minimalni iznos 500,00 kuna)

Ostale, gore nenavedene kartice

 • jednokratno

 

Plaćanje putem virmana, opće uplatnice ili po ponudi

Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe. Djelatnici Protea-Sport Internet trgovine kontaktirat će Vas po potrebi. Ako se plaćanje proizvoda vrši putem opće uplatnice ili virmana, korisnik na uplatnici/virmanu mora ispuniti sljedeće podatke:

Uplata na račun Protea-Sport d.o.o. IBAN HR0324020061100769748

Poziv na broj: 02 – broj ponude/narudžbe

Primatelj: Protea-Sport d.o.o., Zagrebačka cesta 205, 10000 Zagreb

Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača

Plaćanje pouzećem omogućuje vam da narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu odnosno tek kada proizvod vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja robe u našoj poslovnici. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.