Vaša vožnja ovisi o ovome!

Gume su jedna od najvažnijih komponenta za svaki bicikl. Dobre gume znače bolju, sigurniju i ugodniju vožnju. 

Specialized ne skriva svoju strast prema gumama. Ipak prva stvar koju su u Specializedu napravili je guma, a od tada su proveli bezbroj sati usavršavajući svoj zanat. Od revolucionarnih uzoraka gaznog sloja i gumenih smjesa do opsesivno dizajniranih kućišta, jedan je cilj - omogućiti vam vožnju vašeg života. Dakle, bez obzira na to kako i gdje se vozili, Specialized gume će vam pružiti najbolje moguće iskustvo.

PONUDA GUMA

NAJBRŽE GUME NA SVIJETU 

Cestovne gume
Svjetsko prvenstvo, pobjede Pariz-Roubaix, olimpijsko zlato-da, Specialized cestovne gume iza sebe imaju ozbiljne rezultate. Također, znamo da nije lako pronaći gumu koja se brzo kotrlja, laganu, podatnu i čvrstu. Tu uskače Specialized. Gume razvijaju više od četiri desetljeća i za to su vrijeme usavršili zanat. Ekskluzivni spojevi, savršeni uzorci gaznog sloja, trajnost bez premca, nagrađivana brzina-uvijek pomiču granice kako bi bili sigurni da ćete dobiti najbolju moguću vožnju. 

specialized road tires - Online Discount Shop for Electronics, Apparel,  Toys, Books, Games, Computers, Shoes, Jewelry, Watches, Baby Products,  Sports & Outdoors, Office Products, Bed & Bath, Furniture, Tools, Hardware,  Automotive Parts,

BRZO KOTRLJANJE I ČVRSTOĆA

Specialized XC Tires get new block-in-block treads for Renegade, Fast Trak  & Ground Control - Bikerumor

MTB gume
Prave gume koje pretvaraju ovozemaljsko u nešto čarobno. Bez obzira jeste li trail, XC ili obični mtb vozač- spoj prianjanja, izdržljivosti i upravljanja karakteriziraju ove gume. Zato su spojevi gaznoga sloja i tehnologije desetljećima usavršavani, a dokazani su na najvišim razinama i zlatnim medaljama.

Specialized Butcher Grid Trail T9 Review | Best Enduro Tires 2021

Ciklokros i gravel gume
Bilo da vozite po šumskim putevima, laganom makadamu ili dok se natječete u ciklokrosu- vožnja na mješovitom terenu predstavlja jedinstveni skup zahtjeva za vaše gume. One moraju biti brze, pouzdane, izdržljive i imati dovoljno prianjanja na cesti i izvan nje. I zato ih karakteriziraju samo najbolji spojevi i uzorci gaznog sloja za težak zadatak. 

How to choose your Gravel tires ? | Specialized.com

City i gume za e-bicikle
Što se tiče tehnologije guma, fitnesss i gume za e-bicikle- moraju biti otporne na probijanje, trajati dugo i imati dovoljno vuče da se osjećate samopouzdano i sigurno u najgorim uvjetima. 

Specialized Turbo Como 2.0 Low-Entry 650b Review | ElectricBikeReview.com

DREAM FACTORY
Savršenstvo je samo kontrola. Da biste to postigli, morate samouvjereno gledati u budućnost i predvidjeti sve moguće opcije. A što se tiče proizvodnje guma, to se može postići samo kontroliranjem svakog koraka proizvodnog procesa. To radi Specialized- ima vlastitu tvornicu guma. 

Tire Factory | Specialized.com

Pregledajte veliki izbor guma za bicikle u našoj web trgovini i budite sigurni da ste odabrali vrhunsku kvalitetu.