Novi ebike- Specialized Tero

Stabilan, zabavan, brz
40 godina konstruiranja brdskih bicikala koji pobjeđuju na Svjetskom prvenstvu utkano je u DNK svakog Tera.
Rukovanje brdskim biciklima, upravljivost i sposobnost djeluju jednako dobro na gradskim ulicama kao i na šumskim stazama. Uspravni položaj za vožnju radi optimalne kontrole, rezultira uravnoteženim rukovanjem koji stvara samopouzdanje, bez obzira na izazove na terenu.

2022 Specialized Turbo bike range | Price, specs, models and more -  BikeRadar

Komponente spremne za šumske staze i ceste, na koje se možete osloniti.
Komponente su prilagođene kako bi povećale kontrolu i samopouzdanje. Agresivne, ali glatke gume od 2,3 ”Ground Control nude dovoljno prianjanja u svakoj situaciji, SRAM disk kočnice pružaju vrhunsko kočenje, 110 mm hoda prednjeg amortizera zaglađuje stazu, a sjedalo s dropperom je tu kada morate stvarno otići u tehnički položaj.

Urbana vožnja i funkcionalni dodaci poboljšani su čistim ekranom u boji TCD2, lakim za korištenje te opcijom za integriranje LED rasvjete, DRYTECH blatobranima, korištenjem dostupnih nosača za teret. Okvir je spreman za montažu dječje sjedalice.

Možete imati sve. 
Bilo da istražujete šumske staze ili vučete namirnice, Tero vam daje moć da se vozite gdje želite, kako želite, bez ograničenja.

Tero-v motor pune snage 2.2 jedna je od najmoćnijih i intuitivnih pomagala na tržištu. Učinkovito trostruko povećavajući vlastitu snagu, ima dovoljno snage da vam omogući nositi dodatnih 27 kg opreme, namirnica.

Terov MasterMind TCD mozak je bicikla. Potpuno podesiv iz kokpita, osigurava gladak prijevod vaših napora. Tero vam daje moć uz potpunu kontrolu i apsolutno povjerenje. Ništa drugo nije tako prirodno.

Specialized Turbo Tero 3.0 oakgreen E-Citybike (2022) | E- City | E-BIKES

Uparen s izmjenjivom baterijom od 710Wh, 2.2 motor može napajati Tero, a sustav se može potpuno napuniti iz pražnjenja za samo četiri sata. MasterMind precizno mjeri izlaznu snagu, a razine snage mogu se podesiti s upravljača-povećavajući vaš domet i vrijeme vožnje. Sada su nedostupna odredišta dostižna.

Jedan bicikl za sva godišnja doba, za sve terene, za sve namjene. Samouvjereni terenski maniri koji Tero čine tako zabavnim trail biciklom-precizno i stabilno upravljanje, glatka vožnja-također ga čine savršenim za vožnju cestom. Nosači tereta i blatobrani integrirani su u iznimno snažno kućište, osmišljeno kako bi vam pomoglo da glatko i s potpunom lakoćom vučete do 27 kg.

Specialized uvádí novou řadu Turbo Tero - Tech news - Bike Technika -  MTBS.cz

 

više na: www.specialized.com/hr/hr/turbo-tero