TreeFrog krovni vakuumski nosači bicikla

Mađarska tvrtka TreeFrog proizvođač je nosača za bicikle, skije, snowboard i još mnogo drugih komponenti za prijevoz opreme na krovu.

TreeFrog dolazi s TÜV certifikatom i obećava siguran prijevoz dva bicikla težine do 45kg i do brzine od 130km/h.

Nosači koji se montiraju na usis (vakuum) nisu novost i nastavljaju dobivati na snazi na tržištu. Ne želi svatko montirati klasične nosač na krov svog automobila (sjetimo se brendova kao što su Thule i Yakima). Čak i najaerodinamičniji nosači mogu uzrokovati povećanje potrošnje goriva ili pak narušiti izgled vašeg vozila, onemogučiti pristup prtljažniku i sl.

TreeFrog ima dvije vrste nosača za bicikle, Elite i Pro. Osim oblika, glavna razlika je za kakvu vrstu prijevoza su predviđeni. Elite se klasificira za do 12kg, dok Pro podnosi 20kg. Oba nosača imaju tri usisna prihvata, TreeFrogov univerzalni nosač vilice i držač stražnjeg kotača koji koristi jake čičak trake za pričvrščivanje kotača.

TREE FROG BIKE RACK (1 Bike RACK) - 8183 | Shopee MalaysiaPro model

 Elite model

Osim nosača za bicikle TreeFrog nudi i nosače za skije i snowboard, također s usisnim prihvatima. Ski&Showboard H365 stalak omogućuje brz, jednostavan i siguran način prijevoza za sve vrste skija i snowboarda. Pričvršćuje se s 4 vakuumska držača, nosivost je 2 para skija, odnosno 1 snowboar, a mekane gumene ručice omogučuju sigurno učvrščivanje, te nosač dolazi s 4 ključa. Trenutno u našoj ponudi nosači za skije i snowboard su na popustu 20%.

No photo description available.