Chillys boce za vodu i tople napitke kao modni dodatak

Neplastične boce za vodu i druge napitke sve su traženije- tu je pri vrhu britanski brend Chilly’s.

Izuzetno kvalitetne i ekološke boce za vodu i tople napitke Chilly’s osvajaju svojim originalnim dizajnom. Dolaze u raznim bojama i s raznim motivima.  U ponudi nude cvjetne, tropske uzorke, uzorke avokada, elegantne mat, pastelne ili moderne metalik nijanse.

         

Chilly’s Bottle boce za višekratnu uporabu revolucionarne su i po svojoj učinkovitosti. Tekućina ostaje hladna do 24 sata, a topli napici zadržat će toplinu do 18 sati. Dvostruko obložena konstrukcija boce štiti od lomljenja, otporna je na curenje tekućine te zadržava okus i svježinu napitka. Osim samih boca Chilly’s brend nudi i moderne posude za hranu te šalice.

    

S ciljem stvaranja najkvalitetnijih proizvoda, sve Chilly’s bočice izrađene su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304, ne sadrži BPA i ne veže za sebe mirise i okuse.

Hermetički zatvoren poklopac bočice spriječava slučajna izlijevanja i osigurava da sve u torbi ostane suho.

    

Ovi modni dodaci dolaze u zapremnini od 250, 500 i 750 mililitara, odnosno 340mililitara za šalice, a cijene, ovisno o zapremnini i motivu, kreću se od 189 do 339 kuna. Investicija je to koja se isplati ako želimo misliti na ekologiju i vlastito zdravlje.