Kross Level 5.0

Novi Kross Level 5.0 oličenje je univerzalnosti.

    
Ovaj brdski bicikl je idealan za off-road, ali i za gradske vožnje. Opremljen je SR Suntour XCR 32 RLR AIR zračnom vilicom, a okvir je izrađen od čvrstog aluminija. Ovo nisu jedine tehnologije koje se nalaze na ovom biciklu.

     

Brdski bicikl KROSS Level 5.0 dolazi s visokokvalitetnim pogonom Shimano Deore M6100, kočnicama SRAM Level i Suntour Raidon XCR 32 RLR AIR amortizerom. Zahvaljujući upotrebi kazete s rasponom od 10-51, moguće je lako savladati teške uspone u off-road područjima i postići velike brzine na ravnoj dionici.

   

Kross Level 5.0 je bicikl za sve. To su Kross-ovci uspjeli postići zahvaljujući pravoj geometriji koja mu omogućuje da zauzmemo opušteni položaj. Omogućuje biciklistu da smanji opterećenje s podlaktica i da bolje promatra što se događa ispred na cesti. Opremljen je provjerenim komponentama pogona koje su isporučile japanske tvrtke, odnosno Shimano i Suntour. Zahvaljujući primjeni novih proizvoda odnosno 11-brzinskog pogona Shimano Deore M5100, KROSS Level 5.0 je stroj koji će uspješno pridonijeti postizanju visokih mjesta na postoljima lokalnih utrka.