Najbolje su postale još bolje – trkačke tenisice Salomon Speedcross 5

Novu generaciju tenisica Speedcross, s oznakom Speedcross 5, odlikuje još bolje prianjanje i dinamičniji gornji dio tenisice za bolje za bolje pristajnaje uz stopalo i veću stabilnost pri trčanju.

Promjene je doživio i potplat – Speedcross 5 ima veće i agresivnije čepiće s većim razmakom i osuvremenjenom geometrijom. Ova kombinacija trkaču ili planinaru garantira bolje prianjanje pri odrazu i kočenju u svim uvjetima i na svim podlogama.

Petni dio tenisice oblikovan je kao kolijevka za petu i zato učinkovito ublažava udarce u stopalo i doprinosi većoj stabilnosti.

Dizajneri tenisica Speedcross 5 korisnicma su namijenili i više prostora za prste, što doprinosi prirodnijem gibanju noge i većoj udobnosti.  

Naravno da su očuvani i brojni aduti prethodnih generacija tenisica, ako što je sustav brzog vezanja (jednim potezom) Quicklace i Sensifit za bro obuvanje/prilagođavanje stopalu.

Gumirani dijelovi nalaze se na najisturenijim dijelovima tenisice, što doprinosi dužoj životnoj dobi, a istovremeno omogućava jednostavnije čišćenje od blata i drugih prljavština nakon trčanja ili hodanja.  

Tenisice Speedcross i u novoj generaciji izražavaju aktivan životni stil korisnika, zato su dostupne u brojnim, ponekad i vrlo živim kombinacijama boja.  

Uvjerili smo već milijune korisnika  

Kad je 2006. godine Salomon predstavio posve nove tenisice Speedcross, namijenjene za trčanje po blatnim i skliskim terenima, izgledalo je da se radi o vrlo uskoj tržišnoj niši. Planovi prodaje također su bili skromni – ciljali so na nekoliko tisuća entuzijasta koji trče u svim uvjetima. No iznimne karakteristike tenisica Speedcross od njih su napravile pravu ikonu. Granicu od milijun prodanih pari tenisica Speedcross Salomon je u Europi dostigao već 2017. godine.

SPEEDCROSS 5  SPEEDCROSS 5  SPEEDCROSS 5  SPEEDCROSS 5