Spremni za HIKE?

Često čujemo i koristimo riječi, izvedenice iz Engleskog jezika Hiking i Trekking ili ih koristimo kao istovjetne pojmove. Obje riječi su rekreacijskog tipa, no nisu baš iste.

Hiking (pješačenje po označenim stazama, planinarenje) je aktivnost kretanja u prirodi po označenim stazama zvanim planinarskim ili turističkim putovima uglavnom u trajanju od 1-3 dana.

Trekking je dugotrajno pješačko putovanje po terenima na kojima uglavnom ne postoje drugi načini za kretanje. Trekking se ne odvija nužno u planinskom području ali je dugotrajan i može biti izveden na brdovitom terenu po neoznačenim putovima.

Protea-Sport u svojoj ponudi nudi uz bike: hike i trekking asortiman. Trenutno nam traje akcija na Hike asortiman: Opremi se od glave do pete!
Artikli na popustu sniženi su do -70%. U njih spadaju vrhunska obuća za hike Salomon X-ultra i Quest modeli, zimske kape, Northfinder zimske hlače, jakne, podmajice, veste od visokvalitetnih, tehničkih materijala, Sealskinz termo čarape (vodonepropusne), Dogma čarape, Leatherman alati, Camelback boce te neizostavni hike ruksaci - Osprey.
Požuri, jer količine su ograničene! Ponuda vrijedi za sve oblike plaćanja.

Slikovni rezultat za northfinder hike