Novo u ponudi- RAW ENERGETSKE PLOČICE

Energetske pločice izvrstan izvor energije u trenucima gladi ili pada energije. U moru energetskih pločica, jedne se posebno ističu svojim sastavom, a još više svojim okusom.

Upoznajte Bombus!

Energetske pločice su dobar izbor međuobroka ili obroka prije treninga ili neke fizičke aktivnosti jer će vam, kako im i ime kaže, dati energije za napore koji slijede.

Bombus sirove pločice dolaze nam iz Tvornice zdrave hrane i izvrsne su energetske pločice iz čisto prirodnih izvora koje ne samo da brzo nadoknađuju energiju tijekom povećanih aktivnosti, već i opskrbljuju tijelo potrebnim količinama vitamina, minerala i vlakana. 

Bombus Sirova pločica izrađena je od najkvalitetnijih sirovina te ne sadrži dodatne nepotrebne sastojke. U samoj proizvodnji, u njima je sačuvana maksimalna količina vitamina i minerala s obzirom da nije primjenjena toplinska obrada proizvoda.

Kao bogat izvor vlakana, vitamina i minerala radi se samo od sušenog voća i orašastih plodova, bez dodanih šećera i bez glutena.

Bombus nudi različite okuse svojih energetskih pločica za svačiji ukus; crni ribiz&kokos, kikiriki&datulje, kikiriki&kakao, kokos&kakao, kokos&kakao zrna, marakuja&kokos, banana.

Energetske i proteinske pločice mogu poslužiti kao međuobrok tj. brz izvor energije!

Baš zato, super ih je imati sa sobom u torbici, autu ili ladici na poslu.

Kada niste u mogućnosti unutar sat vremena od treninga pripremiti kvalitetan snack, energetske pločice mogu poslužiti kao pravilan izbor za oporavak, ali nikako se ne preporučuje da energetskom pločicom nadomjestite neki od glavnih obroka i međuobroka. 

Energetske pločice uistinu je lako napraviti kod kuće.

U pravilu, osnovni sastojci su sušeno voće, orasi i orašasti plodovi, i to obično u omjeru 1:2 (1 orasi, 2 dijela suho voće), a u slučaju da vam treba putni obrok za balans, pločicama koje sami doma pravite možete dodati i proteinski prah, primjerice konopljino brašno. 

Kombinacija je mnoštvo i samo vam treba proraditi mašta. Badem, bučine golice i chia izvrsno se slažu, a i kikiriki je savršen sastojak energetskih snackova.

No ako niste od onih kojima je stajanje u kuhinji najdraži hobi, Bombus sirove čokoladice najkvalitetniji su odabir.

Bombus čokoladice

Izvor: Tvornica zdrave hrane (Autor: Tara Lukičić)