Protea-Sport BIKE&HIKE d.o.o 

Specijalizirana smo prodavaonica i servis bicikala te nudimo veliku ponudu biciklističke opreme, odjeće te odjeće za hike. Tvrtka je osnovana 2003. godine, a 2006. godine u Jastrebarskom je otvorena prva prodavaonica i servis bicikala pod znakom Protea Jaska. Četiri godine kasnije otvorena je druga prodavaonica - u Zagrebu. Bio je to Specialized Concept Store, prva prodavaonica takve vrste u Hrvatskoj.

Uz jedan od najpoznatijih svjetskih brandova Specialized, čiji smo zastupnik, naša ponuda sadrži provjerene brandove: Topeak, Lizard Skins, Shimano, Sram, Avid, Crankbrothers, DT Swiss, Gore Wear, Garmin, Suunto, Tree Frog, Powunity. U sve to, kao i u predanost našeg prodajnog i servisnog osoblja mogli ste se uvjeriti tijekom proteklih godina. Uz Specialized, nudimo bicikle i opremu Kross i Le Grand.

Mi smo savršen spoj mladosti i iskustva. Naša pozitivna energija i sportski duh su kombinacija koja vam može pomoći u odabiru bicikla, biciklstičke opreme i svakako pružanjem savjeta kako na najbolji način uživati na svom ljubimcu na dva kotača, koji možete u bilo kojem trenutku servisirati kod nas tako što će te ga jednostavno predati u ruke naših stručnih i iskusnih servisera.

Smješteni smo na adresi Zagrebačka cesta 205, Zagreb. Na više od 550 kvadrata možete pronaći veliki izbor bicikala, opreme, odjeće i obuće, servis, Retul Fit te opreme i odjeće za sve outdoor aktivnosti. U ponudi imamo sve što je potrebno biciklistu, kako onom početniku, tako i vrlo zahtjevnim rekreativcima i profesionalcima kojima je bicikl svakodnevno prijevozno sredstvo.

Planinarenje je sve popularniji hobi te kako bi kretanje u brdima i planinama bilo sigurno i ugodno, potrebna nam je osnovna planinarska oprema koju također možete pronaći u našoj poslovnici ili na našem web shop-u. Salomon, Northfinder, Falke, Dogma, Buff, Osprey, Camelbak, Chilly's, Victorinox, Leatherman, Ledlenser neki su od vrhunskih outdoor brendova koje možete pronaći kod nas. Pružiti ćemo vam savjete i pomoći kod odabira kvalitetne opreme za planinarenje.

 

P.S. tim