Protea Sport d.o.o specijalizirana je prodavaonica i servis bicikala te nudi veliku ponudu biciklističke opreme, odjeće te odjeće za hike. Poduzeće je osnovano 2003. godine, a 2006. godine u Jastrebarskom je otvorena prva prodavaonica i servis bicikala pod znakom Protea Jaska. Četiri godine kasnije otvorena je druga prodavaonica - u Zagrebu. Bio je to Specialized Concept Store, prva prodavaonica takve vrste u Hrvatskoj.

Uz jedan od najpoznatijih svjetskih brandova Specialized, čiji smo zastupnik, naša ponuda sadržava i provjerene brandove: Topeak, Lizard Skins, Shimano, Sram, Avid, Crankbrothers, DT Swiss, Spiuk, Gore Wear, Garmin, Suunto. U sve to, kao i u predanost našeg prodajnog i servisnog osoblja mogli ste se uvjeriti tijekom proteklih godina.

Tijekom 2015. godine Protea Jaska postala je Protea-Sport i nastavila ekspanziju na hrvatskom biciklističkom tržištu. U proljeće 2016. godine otvoren je jedan od najvećih prodajno-servisnih centara u Hrvatskoj, Protea-Sport u Zagrebu na lokaciji Zagrebačka cesta. Na više od 550 kvadrata smještena je prodavaonica bicikala, opreme, odjeće i obuće, servis, Retul Fit te oprema i odjeća za sve outdoor aktivnosti. Uz Specialized, Protea-Sport nudi bicikle i opremu Kross i Le Grand. U ponudi imamo sve što je potrebno biciklistu, kako onom početniku, tako i vrlo zahtjevnim rekreativcima i profesionalcima kojima je bicikl svakodnevno prometalo.

Protea-Sport BIKE&HIKE

Planinarenje je sve popularniji hobi te kako bi kretanje u brdima i planinama bilo sigurno i ugodno, potrebna nam je osnovna planinarska oprema koju također možete pronaći u našoj poslovnici ili na našem web shop-u. Salomon, Northfinder, Dogma, Buff, Osprey, Camelbak neki su od vrhunskih outdoor brendova koje možete pronaći kod nas. Pružiti ćemo vam savjete i pomoći kod odabira kvalitetne opreme za planinarenje.