Proizvođač: FUTURE EYEWEAR GR.,SWEDEN

Šifra proizvoda: BLIZ0002

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
185,40 kn 309,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 15,42 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Slikovni rezultat za bliz logo

Jednostavnost, svestranost i gotovo univerzalno prianjanje pokreta čini ACTIVE MOTION jednim od Bliz-ovih najpopularnijih dizajna. Njegovi mekani i beskonačno podesivi nosni prsteni omogućuju laganu udobnost. Teže samo 27 grama. Podesite Motion blizu vašeg lica za odstupanje vjetra u sportovima velike brzine kao što je vožnja biciklom ili malo dalje od lica za ventilaciju potrebnu u srednjim brzinama kao što su trčanje ili skijaško trčanje.

  • 100% UV-ZAŠTITA: Bliz Active Eyewear učinkovito štiti vaše oči od štetnih UVA i UVB zraka.
  • OTPORNE POLKARBONATNE LEĆE su izrađene od neraskidivog polikarbonata koji je 10 puta otporniji od plastike ili staklenih leća i nudi najviši stupanj zaštite.
  • FUSION LENS TECH ™ Bliz Fusion Lens Tech ™ je standardni objektiv u Bliz Active proizvodnoj liniji. Isporučuje Perfect Curve, Max UV zaštitu, Shatter Proof i u nekim slučajevima Multicoating ili Polarized u jednom objektivu.
  • PODESIVI DIO NA NOSU: podesiv za ugodniji i optimalni dodir oko vašeg nosa.
BOJA OKVIRA:Roza
LEĆE:Svijetlo roza

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude