Proizvođač: FUTURE EYEWEAR GR.,SWEDEN

Šifra proizvoda: BLIZ0010

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
185,40 kn 309,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 15,42 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Slikovni rezultat za bliz logo

Bliz Speed su naočale izrađene za manje oblike lica. Djeca ili odrasle osobe kojima odgovaraju, cijenit će nježne i beskonačno podesive nosive prstene i gume s trenjem koji omogućuju savršeno prianjanje i udobnost. Teže samo 21 gram. Prilagodite naočale blizini lica za sportove velike brzine kao što su vožnja biciklom ili nešto dalje od lica za sport kao što je trčanje ili skijaško trčanje. 

BOJA OKVIRA: Plava

LEĆE: Smoke (sive)

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude