Proizvođač: BUFF S.A., BARCELONA, ESP

Šifra proizvoda: BUFF19053

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
309,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 25,75 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Višebojna bandana otporna na vjetar. Udobna, otporna na vjetar i bešavna bandana za zaštitu lica i vrata u vjetrovitim uvjetima. Idealno za zimske sportove kao što su skijanje, snowboard, brdski biciklizam, alpinizam i penjanje. 

Veličina: jedna veličina. Dizajniran za odrasle.

Boja: Multi
Dimenzije: 38x60.5
Materijal: 95% Polyamide 4% PTFE
Sezona: Jesen/Zima

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude