Proizvođač: CamelBak Products,LLC.USA

Šifra proizvoda: CAM20011

Dostupnost: TRENUTNO NEDOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205

Za više informacija o modelu, obratite se na mail: webshop@proteasport.hr

129,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 10,75 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Kao i druge Podium boce, i ova se izrađuje od BPA, BPS, TruTaste-a bez BPF-a polipropilen sa silikonskim dijelom za usta Jet Valve. Uz to, opremljeni su zaštitnim kapom za usta koji štiti od prljavštine.

VOLUMEN: 0,62 l

Kolekcija boca Podium široka je s ergonomskim ručkama. Usnik je kraći i ima širi otvor (protok tekućine je time veći), lako se  pere. Unutarnja površina boce je antibakterijska zahvaljujući tehnologiji HydroGuard. 

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude