Proizvođač: CamelBak Products,LLC.USA

Šifra proizvoda: CAM21019

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
289,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 24,08 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Zdrava hidratacija nikada nije bila lakša.
Preklopiti, zagristi, povući, popiti. Pijemo iz EDDY + kroz slamku, bez naginjanja boce, pa je prikladan i za upotrebu u vozilu, uredu, šetnji, fitnesu ... Napravljen je s patentiranim usnikom koji se otvara kad zagrizete u njega i automatski zatvara kad prestani piti. Ne propušta tekućinu kad je usnik zatvoren i ne kaplje kad je otvoren.
Dvostrani vakuumski zabrtvljeni termos s patentiranim poklopcem i usnikom EDDY +. Održava nisku temperaturu pića nekoliko sati, istovremeno sprječavajući kondenzaciju na vanjskim zidovima.
Poklopac se može prati u perilici posuđa, a čelični dio dizajniran je za lako ručno čišćenje.
Poklopac je kompatibilan s poklopcima CHUTE i prethodnim verzijama poklopaca Camelbak EDDY.
Boca CamelBak Eddy + napravljena je na 100% bez kemikalija bez BPA, BPS i BPF.
TruTaste ™ polipropilen s HydroGuard ™ tehnologijom omogućuje vam okus vode dok pijete. piće i osigurava da voda zaista ima okus vode, a ne okus vaše boce.
Od brzog ritma života teško je pobjeći, a bočica Eddy + učinit će da se osjećate bolje.
Istraživanje je pokazalo da korisnici boca piju i do 24% više od ostalih.


Bisfenol A (kratica BPA) je organski spoj s dvije fenolne funkcionalne skupine, koji se koristi za izradu polikarbonatne plastike i epoksidnih smola zajedno s ostalim komponentama.
Bisfenol uzrokuje poremećaje endokrinog sustava, jer oponaša hormone u tijelu i može negativno utjecati na zdravlje. Posljedice štetnih učinaka najveće su na najmlađe osobe. Vlasti su utvrdile "sigurnu razinu" izloženosti ljudi bisfenolu A, ali to su osporili razni stručnjaci.

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude