Proizvođač: CamelBak Products,LLC.USA

Šifra proizvoda: CAM21039

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
129,00 kn

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 129,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 10,75 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

  • Vjerojatno najbolje THERMO boce za vodu na svijetu - „IKAD“, uvijek je OTVORENA i istovremeno ZATVORENA.
  • 100% bez BPA, BPS i BPF.

U boci za vodu CHILL piće je toplo ili hladno 2 puta duže nego u običnoj boci za vodu, što se osigurava toplinskom izolacijom. Rijetka bočica s vodom TERMO na tržištu koja je mekana i lako se cijedi za piće.
Ne lije se, ne prska tijekom ‘sporta’, ne razlijeva se, o čemu se brine ventil Jet Valve. Zahvaljujući membrani u ventilu, automatski se zatvara / zaključava nakon upotrebe. Vrlo lagana bočica s vodom koja osigurava željeni protok tekućine za piće tijekom kompresije. Proizvedeno kako bi se prilagodilo bilo kojoj nosiljci za bebe.
TruTaste ™ polipropilen s HydroGuard ™ tehnologijom omogućuje vam okus vode dok pijete. piće, a ne okus vaše boce.
Ventil i poklopac vrlo su jednostavni za čišćenje, jer se cjelina može rastaviti. Možemo ga i zaključati da se ne izlije u slučaju nekontroliranog istiskivanja boce s vodom. Ima ogroman otvor za punjenje, dodavanje energetskih napitaka, leda i omogućuje jednostavno čišćenje.


Jet Valve samo - samo zatvarajući ventil omogućuje dovoljan protok pića i uklanja dosadno tapkanje i kapanje. Ima dodatnu bravu koja kada se ne koristi u slučaju nekontrolirane nevolje, ne ulijeva se i ne ulijevamo sve oko sebe dok miješamo pića u slučaju pretjerane nevolje.
Bisfenol A (kratica BPA) je organski spoj s dvije fenolne funkcionalne skupine, koji se koristi za izradu polikarbonatne plastike i epoksidnih smola zajedno s ostalim komponentama.

Veličina: 0,62l

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude