Proizvođač: Fidlock GmbH, Njemačka

Šifra proizvoda: FDL001

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
215,20 kn 269,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 17,92 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Slikovni rezultat za fidlock logo

Nešto sasvim novo u ponudi: Fidlock magnetni držač boca za bicikle i bočica vode. Kao i kod svih Fidlock proizvoda, ovaj privitak nije bio namijenjen samo za jednu svrhu. Oslanjajući se na mehaniku nositelja bicikličke vodene boce, Fidlock razvojni tim osmislio je modularni sustav s kojim se može staviti boca s vodom na bicikl, ali i mnoge druge stvari. Fidlock ne poznaje granice kada je riječ o modularnim sustavima!

Ovaj magnetno-mehanički pričvrščivač namijenjen je za upotrebu s jedne strane, za uske okvire za bicikle i lakše i elegantnije nošenje boca za vodu. Kao i kod mnogih pričvršćivača Fidlock, ovaj sustav nikada nije bio osmišljen samo s jednom svrhom.

Ovaj mehanizam se može koristiti na različitim biciklima.

Uz bocu od 600ml, u paketu se dobije i muški magnetni dio koji se pričvrsti na ramu bicikla (Gravity kit).

 

 

 

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude