Šifra proizvoda: GAR027

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
3.380,00 kn 4.225,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 281,67 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Garmin

 

Multisport Garmin sat serije Fenix 3 u sivoj boji sa crnim silikonskim remenom. Sat namijenjen za triatlonce, planinare, trkače te veliki broj sportova. Ugrađena punjiva baterija od 300 mAh, GPS+GLONASS (udaljenost, tempo, brzina...) trajanje baterije do 50 sati u GPS modu, integriran barometar, termometar, digitalni kompas, pametne obavjesti za vaš iPhone ili Android uređaj, upravljanje glazbom i virb kamerom, posjeduje opcije za treninge kao što su Virtualni pacer, savjetnik za oporavak, procjena VO2, dinamika trčanja, predviđanje utrke, brzinomjer, osobni rekordi, intervali vježbanja, potrošnja kalorija, trening efekt, metriku plivanja u bazenu, prepoznavanje vrsta zaveslaja u plivanju, funkcije za trening u zatvorenom prostoru, mjerenje otkucaja srca (zone otkucaja srca).

Tip Multisport
Boja Crna-siva
Tipkovnica/touchpad Tipkovnica
Veličina ekrana 3,04 cm
Rezolucija 218 x 218 pixela
Vodootporan 100m
Barometar Da
Elektronski kompas Da
HRM Da
Brojač koraka Ne
Posebnosti Zaslon u boji, Vibracijski alarm, Pametne obavijesti, Upravljanje VIRB Elite akcijskom kamerom, Vremenska prognoza, Profili za skijanje i nordijsko skijanje, Kompatibilnost sa softverom BaseCamp, senzor otkucaja srca, zone

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude