Šifra proizvoda: GAR18014

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
2.711,50 kn 3.190,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 225,92 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Garmin

Biciklističko računalo s GPS-om za praćenje performansi i utrke

  • Lagano i kompaktno s 2,3-inčnim kapacitivnim dodirnim zaslonom visoke rezolucije predviđenim za rad ako nosite rukavice ili ako je mokro
  • Funkcija GroupTrack1 prati sve vozače u vašoj skupini
  • Napredno praćenje performansi uključuje maksimalni VO2, savjetnika za oporavak, Strava segmente u stvarnom vremenu, FTP, stanje performansi i naprednu dinamiku bicikliranja2
  • Isporučuje se s ugrađenom funkcijom prepoznavanja nezgoda3 i kompatibilno je s dodatnom opremom za sigurnost biciklista kao što su Varia Vision™, Varia™ pametna svjetla za bicikle i stražnji radar
  • Prethodno učitana Garmin biciklistička karta za navigaciju skretanje-po-skretanje prilagođenu biciklistima

At a Glance

Bilo da je vaš cilj odvoziti najbržu ili najdulju utrku do sada ili trenirati za utrku, Edge 820 na dohvat vam ruke stavlja sve funkcije koje su vam potrebne. Ovo kompaktno biciklističko računalo s GPS-om i dodirnim zaslonom osigurava napredno praćenje performansi, navigaciju skretanje-po-skretanje prilagođenu biciklistima, našu novu funkciju GroupTrack i još mnogo toga.

Funkcija GroupTrack za trenutke kada se odvojite od skupine

Čak i kada se udaljite od pelotona, ne morate se osjećati usamljeno. Naša nova funkcija GroupTrack1 omogućuje uparivanje uređaja putem usluge Garmin Connect™ pa kada se razdvojite, možete pratiti gdje se nalaze vaši prijatelji vozači, a oni mogu pratiti vas. To je samo jedna od novih funkcija koju smo stvorili kako biste tijekom vožnje osjećali povezanost.

Mogućnost dodavanja karti  da
Osnovna karta  da
Međutočke/favoriti/lokacije 200
Rute 100 (staza)
Povijest Do 200 sati

Dimenzije 73,0 x 49,0 x 21,0 mm
Težina

67,7 g

Vodootporan Da (IPX7)
Baterija Punjiva litij-ionska baterija
Zaslon osjetljiv na dodir  da
Veličina zaslona, Š x V 58,4 mm
Rezolucija zaslona, Š x V 200 x 265 piksela
Zaslon u boji  da
Trajanje baterije Do 15 sati u načinu rada za treniranje uz GPS; do 24 sata u načinu rada UltraTrac

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude