Proizvođač: garmin

Šifra proizvoda: GAR18018

Dostupnost: TRENUTNO NEDOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205

Za više informacija o modelu, obratite se na mail: webshop@proteasport.hr

1.590,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 132,50 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Vidite i budite viđeni, tijekom dana ili noći

  • Pruža vizualna i zvučna upozorenja o vozilima koja vam se približavaju straga na udaljenosti do 140 metara (153 jarda)
  • Stražnje svjetlo danju se vidi s udaljenosti od 1,6 km (1 milje) u rasponu od 220 stupnjeva pa će vas vozači lako uočiti prije nego što se vozilo prikaže na radaru
  • Zahvaljujući elegantnom okomitom dizajnu, lako se montira na većinu cestovnih bicikala, uključujući bicikle za utrke, dulje vožnje i vožnju na posao
  • Potrebna je namjenska jedinica za radarski prikaz ili se bežično integrira s kompatibilnim Garmin uređajima1
  • Trajanje baterije: do 15 sati za bljeskanje ili 6 sati za kontinuirano svjetlo ili noćno bljeskanje

 

Vozite pametnije i budite svjesniji okoline uz Varia™ RTL510 stražnji radar. Lako se montira na cijev sjedala i pruža vizualna i zvučna upozorenja o vozilima koja vam se približavaju straga na udaljenosti do 140 metara (153 jarda). Osim toga, intenzivno stražnje svjetlo danju se vidi s udaljenosti od 1,6 km (1 milje) pa možete voziti bezbrižno i sigurno.

Ovaj senzor pazi na vas

Kada se vozite, morate pratiti sve što se oko vas događa. To uključuje vašu rutu, kao i koliko daleko, brzo i intenzivno trebate voziti. No ono najvažnije na što trebate pripaziti jest vaša sigurnost. Možda vam se koncept očiju na stražnjem dijelu kacige čini nerealističan, ali Varia je upravo to. Ovaj radar je poput sustava za rano upozoravanje koji doprinosi stvaranju sigurnijeg okruženja za bicikliste.

Ovaj senzor pazi na vas

 

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude