Proizvođač: garmin

Šifra proizvoda: GAR20024K

Dostupnost: DOSTUPNO

 • Webshop
 • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
2.645,10 kn 2.939,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 220,42 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

 • Specifikacije
 • Dostava i povrat
 • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

U kutiji:

 • Edge 530
 • Standardni nosač
 • Nosač za brdski bicikl
 • Daljinski upravljač Edge
 • Silikonska futrola
 • Senzor brzine
 • Vezica
 • USB kabel
 • Documentation

Biciklističko računalo za praćenje performansi s GPS-om i kartama

 • Kontinuirano praćenje performansi pruža vam uvid u vaš maksimalni VO2, oporavak, fokus na ravnotežu treninga, aklimatizaciju na više temperature i veću nadmorsku visinu, prehranu, hidraciju i još mnogo toga1
 • MTB dinamika prati broj skokova, udaljenost skokova i vrijeme u zraku, kao i težinu (mjeru težine vožnje) i tok koji prati lakoću vašeg spuštanja nizbrdo, kako biste idući put imali konkretan rezultat koji možete nadmašiti
 • Sigurnosne funkcije za bicikliste2 uključuju novi alarm za bicikl, grupno razmjenjivanje poruka i praćenje, prepoznavanje nezgoda i kompatibilnost s Varia stražnjim radarom i svjetlima, tako da možete vidjeti i biti viđeni
 • Sadržava Garmin biciklističku kartu pogodnu za izradu ruta na temelju popularnosti – koja vam pomaže da vozite kao lokalni stanovnik – uz ponovno izračunavanje izvan rute i povratak na početak, a model za brdski biciklizam sadržava integrirane podatke aplikacije Trailforks, uključujući ocjene težine staza
 • Prilagodite uređaj besplatnim aplikacijama, widgetima i podatkovnim poljima iz trgovine Connect IQ
 • Trajanje baterije: do 20 sati uz uključen GPS, uz mogućnost produljenja trajanja na 40 sati uz opcionalnu bateriju Garmin Charge ili u načinu štednje baterije
   

Kome je važno što biciklističko računalo Edge 530 donosi karte sa stazama i ocjene na vaš dlan i nudi Insight poruke koje vam mogu pomoći da se usavršite? Vama. Stoga bez obzira na to jeste li radikalni maratonac, stručnjak za teške strme staze ili pripadate negdje između, Edge 530 spreman je za kroćenje staza zajedno s vama.

Navigacija na svakom skretanju

Edge 530 unaprijed je opremljen Garmin biciklističkom kartom koja sadržava upute skretanje-po-skretanje i navigacijska upozorenja koja vas obavještavaju o nadolazećim skretanjima. Kako biste mogli voziti kao lokalni stanovnik, funkcija za određivanje staze na temelju popularnosti odabire između cesta i staza kojima kolege biciklisti najviše putuju. Edge 530 dovoljno je pametan da vas usmjeri natrag na rutu – ili natrag na početak – ako odstupite od rute ili se odlučite na raniji povratak kući. Uz dvostruko brži izračun rute nego na starijim modelima provest ćete više vremena u vožnji umjesto čekanja.

Znajte što je ispred vas uz Trailforks

Garmin biciklistička karta na uređaju Edge 530 sadržava integrirane podatke o stazama aplikacije Trailforks. S prethodno učitanom aplikacijom Trailforks iz Connect IQ trgovinemožete s lakoćom sinkronizirati planirane vožnje s aplikacije Trailforks izravno na svoj uređaj Edge. Trailforks sadržava staze iz više od 80 zemalja s topografskim informacijama, točkama interesa, popularnim rutama, uvjetima na stazi i još mnogo toga. Čak će vas i usmjeriti na odgovarajuće ocijenjene staze na temelju vaših tehničkih sposobnosti. Kad se zaustavite usred vožnje, novi način rada za prikaz račvanja automatski prikazuje nadolazeća račvanja na stazi i pruža vam orijentaciju prikazivanjem mjesta na kojem se nalazite unutar mreže staza. Gdje god se vozili, imat ćete pristup najboljim i najnovijim informacijama, tako da možete imati ugodnu vožnju bez obzira na zahtjevnost staze.

Svladajte svaki skok

S uređajem Edge 530 na luli upravljača bicikla uspjet ćete ostvariti svaki statistički podatak vrijedan hvaljenja. Uređaj prati epske detalje s pomoću nove MTB dinamike poput broja skokova, udaljenosti skokova i vremena u zraku. Kad svladate nevjerojatan skok od 6 metara (20 stopa), sada ćete imati zabilježene podatke kao dokaz. Edge 530 pruža i ocjene težine i toka. Težina ocjenjuje težinu vožnje s pomoću GPS-a, elevacije i podataka brzinomjera. Tok mjeri s kolikom se lakoćom spuštate nizbrdo. Ti izmjereni podaci vidljivi su u sažetku aktivnosti na kraju svake vožnje i označeni su bojama na karti vašeg zapisa traga na našoj online zajednici Garmin Connect , tako da možete znati svoj rezultat koji ćete idući put nadmašiti.

Know What’s Ahead with Trailforks

Prenesite svoj trening na potpuno novu razinu

Uređaj Edge 530 služi za više od prikupljanja podataka – pruža vam kontinuirane podatke o performansama koji vam mogu pomoći da nadmašite sami sebe. Pratite kako vam se tijelo ponaša u različitim okruženjima nadzorom aklimatizacije na više temperature i veće nadmorske visine1. Tijekom vožnje primajte obavijesti kad dođe vrijeme za hidraciju ili jelo. Saznajte je li vaš posljednji tjedan vožnje bio uravnotežen u pogledu izdržljivosti, praga i napora visokog intenziteta. Kad se uređaj Edge upari s kompatibilnim Garmin senzorima, možete pristupiti i krivulji snage, novom mjerenju za praćenje snage. Neovisno o tome gdje trenirate, možete sinkronizirati strukturirane vježbe iz aplikacije Garmin Connect i

Take Your Training to the Next Level

Uspinjite se poput profesionalca

Uspon može postati vaše tajno oružje uz Edge 530 i novu funkciju ClimbPro. Ona automatski prikazuje preostalu uzbrdicu i stupanj nagiba prilikom uspinjanja dok slijedite rutu ili stazu. To vam pomaže u mjerenju napora na stazi i praćenju koliko vam još patnje preostaje.

Climb Like a Pro

Sigurna vožnja

Kad rušite sve pred sobom brzinom od 32 kilometra na sat, trebate uređaj koji ozbiljno doživljava sigurnost. Edge 530 omogućava vam grupno razmjenjivanje poruka i praćenje, tako da možete ostati u kontaktu ako izgubite prijatelje iz vida2. Uređaj ima i funkciju pomoći koja vam omogućava da ručno pošaljete svoju lokaciju kontaktima u hitnim slučajevima ako upadnete u nevolje. Za još veću svjesnost o okolini povežite Edge 530 s našim Varia stražnjim radarom i svjetlimakako biste mogli vidjeti i biti viđeni. Novi alarm za bicikl zaštićen PIN-om na vašem će vas pametnom telefonu obavijestiti ako se vaš bicikl pomakne kad odete po vodu ili se negdje zaustavite za odmor.

Ride with Confidence

Sustav SHIMANO STEPS za eBike

Uparite kompatibilno biciklističko računalo Edge i podržani sustav SHIMANO STEPS za eBike i uživajte u namjenskim zaslonima sa statusom eBikea, podatkovnim poljima i podrškom za stanje sustava i poruke upozorenja. Uz Edge mjerenja kao što su vrijeme, udaljenost i brzina tijekom vožnje možete pregledati razinu pomoći, položaj mjenjača, preostali kapacitet baterije i preostali domet.

SHIMANO STEPS eBike System

Prilagodite uređaj

Samo vam Garmin omogućava prilagodbu uređaja besplatnim aplikacijama, widgetima i podatkovnim poljima iz trgovine Connect IQ. Aplikacije kao što je AccuWeather MinuteCast obavještavaju vas kada će prestati padati kiša kako biste mogli odrediti idealno vrijeme za svoju vožnju. Ako planirate vožnje na stranicama kao što su StravaKomoot ili Wikiloc, preuzmite te aplikacije kako biste mogli uvesti svoje omiljene rute izravno na svoj uređaj Edge. Ako pak tražite kafić ili trgovinu biciklističkom opremom u blizini, upotrijebite aplikaciju Yelp za preuzimanje njihovih lokacija i stvorite rutu do njih na svojem uređaju Edge.

Customize Your Device

1Kad se upari s kompatibilnim senzorima
2Kad se upari s kompatibilnim pametnim telefonom,pogledajte dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude