Proizvođač: Kross bikes, Poljska

Šifra proizvoda: KB210217

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
S
plavo-siva
2.799,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 233,25 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Tablica veličina
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

KROSS HEXAGON JUNIOR 1.0 SR
Slijedeći odrasle KROSS Hexagon modele, kreirali su u KROSS-u Hexagon Junior 1.0 SR. Riječ je o rekreacijskom brdskom biciklu namijenjenom djeci, koji će biti savršen i prilikom putovanja u školu i tijekom obiteljskih putovanja vikendom izvan grada. Kross Hexagon Junior 1.0 sadrži tehnička rješenja za odrasle zatvorena u manji okvir prilagođen dječjoj visini.

Verzija KROSS Hexagon Junior 1.0 SR za 2021. godinu pretrpjela je suptilne promjene kako bi je učinila još dostupnijom djeci. Ove godine pogon je izrađen od visokokvalitetnih komponenti koje isporučuje Sunrace, što djetetu omogućuje udobnu vožnju u svim uvjetima. Također nudi brojne, manje preinake strukture okvira, na prvi pogled naizgled nevidljive, ali značajno poboljšavaju udobnost vožnje.

Komponente su prilagođene djetetovim potrebama
Sastavni dijelovi KROSS Hexagon Junior 1.0 SR temeljili su se na konceptu pogonskog sklopa 1x8. Za stvaranje takvog pogonskog sklopa koristili su u Kross-u visokokvalitetne komponente dobavljača Sunrace. To je omogućilo stvaranje pogonskog sklopa s osmorednom kazetom koja će djetetu omogućiti udobnu vožnju na bilo kojem terenu. Zahvaljujući ovom rješenju, bicikl karakteriziraju minimalizam i visoka estetika. U biciklu su korištene vilice s hodom od 50 mm za povećanje udobnosti putovanja. Posebno je razvijen za ovaj bicikl. KROSS Hexagon Junior 1.0 SR sadrži 24-inčne kotače s visokokvalitetnim 1,9-inčnim Mitas Scylla V75 gumama, koji će osigurati predvidljivo ponašanje bicikla u gradu i na terenu. Također sadrži v-kočnice, osiguravajući sigurno kočenje i rad bez problema.

Tehnologije koje vas svakodnevno zabavljaju
Okvir KROSS Hexagon Junior 1.0 izrađen je od aluminija. Ovo je posebna aluminijska legura performansi 6061, zahvaljujući kojoj je bicikl krut i otporan na lomljenje. Istodobno, to je relativno lagan materijal koji svojim svojstvima može iznenaditi mnoge bicikliste. Kako bismo vašem djetetu olakšali ulazak i silazak s bicikla, spustili smo visinu stajanja. Osim toga, okvir je premazan prahom, što rezultira trajnošću bojanja i njegovom otpornošću na mehanička oštećenja.

OKVIR: ALUMINIUM PERFORMANCE
VILICA: KROSS
HOD: 50MM
STRAŽNJI MJENJAČ:  SUNRACE RDM41
RUČICE MJENJAČA: SUNRACE DLM503
POGON: WHEEL TOP
ZUPČANICI: 32T/152MM
KAZETA: FW-8I
BRZINA: 8
BB: FP-B902
LANAC:YBN S8
PREDNJA NABA: GL-B01F-QR
STRAŽNJA NABA: GL-B01R-QR
GUME: MITAS SCYLLA V75 24X1.9
OBRUČI: KROSS
PREDNJA KOČNICA: V-BRAKE
STRAŽNJA KOČNICA: V-BRAKE
RUČICE KOČNICA: ALHONGA
UPRAVLJAČ: STEEL 560MM
LULA: ALUMINIUM 75MM
SJEDALO: VELO VL-7040
OBUJMICA:  SP-200 27,2X300
HEADSET FP-H801S 1-1/8"
GRIPOVI:  HERRMANS
PEDALE: FP-804
MASA:12.100

Tablica veličina

Tablica veličina

DOB
 
DULJINA UNUTARNJE NOGE
VELIČINA OKVIRA
 
 
VELIČINA KOTAČA
4-6 age 48 cm - 16”
5-8 age 53 cm 11” 20”
5-8 age 56 cm 12” 20”
5-8 age 58 cm 13” 20”
7-12 age 66 cm 14” 24”
7-12 age 69 cm 15” 24”

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3-5 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Bicikl dolazi djelomično sastavljen. Na biciklu je napravljen nulti servis i spreman je za vožnju. Potrebno je staviti pedale i zaokrenuti volan. 
Garancija na okvir bicikla je 5 godina, 2 godine na boju okvira te godinu dana na ostale nepotrošne komponente.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude