Proizvođač: Kross bikes, Poljska

Šifra proizvoda: KO17006

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
329,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 27,42 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Bijelo prednje svijetlo koje se može puniti, rezultat je inovativne tehnologije korištenja konkavnih leća, bez upotrebe žive. Za stvaranje širokokutnih dvostrukih svjetala koja vam pomažu da vidite u mraku. White Blast pruža 300 lumena i nudi ukupno 6 načina rada, uključujući jedinstveni način rada Steady & Strobo - flash u jednom oku i stabilan u drugom. Bijela eksplozija je svjesna sigurnosti jer se automatski prebacuje na nižu razinu svjetline kad otkrije pregrijavanje. White Blast je pametna, ekološki prihvatljiva svjetlosna tehnologija koja vam pomaže da vidite u mraku.

MATERIJAL: aluminij, nehrđajući čelik, ABS kompozit

NOSAČ: silikonska stezaljka

IZVOR SVIJETLA: 3W, 2 x Cree XP-E2 dioda

SNAGA: 300 lumena

EMISIJA SVJETLA: TEMPERATURA 6500 ° K

MOD: 4 načina rada bljeskalice

Izvor napajanja: 600 mAh litij-polimerska baterija

NAPAJANJE: Mikro USB priključak (uključen USB kabel)

Vrijeme punjenja: 2,5 sata

ZNAČAJKE: - Zaštita od pregrijavanja - indikator baterije, - vrlo visoka vidljivost noću, - IPX4 vodonepropusnost, - instalacija bez alata

TEŽINA: 75g

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude