Proizvođač: Kross bikes, Poljska

Šifra proizvoda: KO18031

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
179,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 14,92 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Lanac s 6 mm veza s ovalnim poprečnim presjekom s novim, funkcionalnim i vrlo fleksibilnim materijalom zaštitnog rukavca. Tijelo i brava su izrađeni od posebno ojačanog i otvrdnutog čelika. Ergonomski zatvarač s mekim premazom koji istodobno apsorbira sve udarce. Brave su opremljene zaštitom od bušenja.

 

Materijal glave: ojačani čelik s plastičnim kućištem.

Sigurnosna razina: 5 na ABUS skali

Vrsta zaključavanja: tipka

Težina: 0,820 kg

Promjer: 6 mm

Dužina: 85 cm

Uključena 2 ključa

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude