Proizvođač: Kross bikes, Poljska

Šifra proizvoda: KO18040

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
279,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 23,25 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Svjetiljka visoke tehnologije izrađena od visokokvalitetnih materijala. Opremljen s XPE2 R3 LED iz renomirane tvrtke Cree ™ i senzora za pražnjenje, napunjena putem USB baterije. Zahvaljujući upotrebi jedinstvene tehnologije, pomoću senzora Smart Beam, lampica automatski podešava snagu intenziteta ambijentalnog svjetla. Power Energy Saver Control tehnologija razbija zakon o ponašanju materijala, produžujući radno vrijeme na 3 do 12 sati. Zahvaljujući Cut-off liniji - svjetlosna zraka usmjerena je na bicikliste - na putu, a ne na nebu, povećava snagu svjetiljke, a također sprječava vozače odsjaja koji dolaze iz suprotnog smjera. Ugrađeni akcelerometar automatski će uključiti svjetiljku kada se otkrije kretanje, on će se isključiti kad se bicikla stavi. Tijekom dnevnog svjetla, način dnevnog svjetla se automatski uključuje, kada prolazite kroz tunel, podzemni prolaz, u sumrak ili tijekom kiše, tj. Na mjestima gdje je količina svjetlosti ograničena, svjetiljka će se automatski prebaciti s načina dnevnog svjetla u glavni način osvjetljenja. Noću, svjetlo se automatski uključuje u glavnom načinu osvjetljenja, a svjetlina će se automatski mijenjati ovisno o svjetlini okoline. Intuitivni način montaže omogućuje brz prijenos svjetiljke na drugi bicikl. Zatvorena kućišta štite od prodiranja vode, omogućujući upotrebu u otežanim vremenskim uvjetima. Noću, svjetlo se automatski uključuje u glavnom načinu osvjetljenja, a svjetlina će se automatski mijenjati ovisno o svjetlini okoline. Intuitivni način montaže omogućuje brz prijenos svjetiljke na drugi bicikl. Zatvorena kućišta štite od prodiranja vode, omogućujući upotrebu u otežanim vremenskim uvjetima. Noću, svjetlo se automatski uključuje u glavnom načinu osvjetljenja, a svjetlina će se automatski mijenjati ovisno o svjetlini okoline. Intuitivni način montaže omogućuje brz prijenos svjetiljke na drugi bicikl. Zatvorena kućišta štite od prodiranja vode, omogućujući upotrebu u otežanim vremenskim uvjetima.

Materijal: ABS / PC
Mjesto montaže: upravljač
Metoda instalacije: kompozitni stezaljka
Izvor svjetlosti: 3,5 W CREE XPE2 R3 LED
intenzitet svjetlosti: ≥ 140 lumena
Osvjetljenje: ≥ 32 lx / 10 m
Raspon: ≥100 m
temperatura emitirane svjetlosti: 6000 ° K
Napajanje: 3.7V 1200 mAh litijska baterija
vrijeme: 3 - 12 h
Punjenje: USB
Vrijeme punjenja: 4 h
tehnologije:
- Smart Beam
- Niski snop
- PESC Tec
- Trenutni pokretljivost
- Auto uključivanje / isključivanje
- Svjetlo dana
- Speed Tec
Značajke:
- ugrađeni indikator razine napunjenosti baterije
- vodootporni IPX4
- USB punjenje
- StVZO usklađenost
Dimenzije: 81 x 46 x 37 mm
Težina: 88 g (s ručkom)

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude