Proizvođač: Kross bikes, Poljska

Šifra proizvoda: KO21037

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
199,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 16,58 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Kada je u pitanju osiguranje vašeg bicikla, lokot lanac je odličan izbor. Njihova fleksibilnost znači da su vrlo praktični i nude mnogo načina zaključavanja bicikala na fiksne objekte. Ovako osiguran bicikl ne može se jednostavno podići i odnijeti, što je prava sigurnosna prednost. Ovaj lokot je vrlo lak za korištenje jer se može osigurati jednim klikom, nema potrebe za korištenjem ključa.

Lokot za bicikl Abus Steel-O-Chain 4804K pruža dobru zaštitu na mjestima s malim rizikom od krađe. Ima kaljene karike debljine 4 mm i bravu visoke klase.

RAZINA ZAŠTITE 4 NA ABUS SKALI
MATERIJAL ČELIK
TIP ZAKLJUČAVANJA KLJUČ
DIEMNZIJE 750 MM X 4 MM
PROMJER 4 MM
DULJINA 75 CM
MASA 0,38 KG

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude