Proizvođač: Kross bikes, Poljska

Šifra proizvoda: KO21117

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
479,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 39,92 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Kross KRC 414BT biciklističko računalo

Elektronički proizvodi koji pružaju informacije o vožnji postali su neprocjenjiva pomoć u planiranju treninga i stalnoj kontroli njegovog tijeka. Biciklistička računala i dalje stječu popularnost među profesionalcima i amaterima. Brojne funkcije koje vam omogućuju provjeru parametara vožnje i mogućnost povezivanja uređaja s telefonom značajke su mjerača najviše klase.

Kross KRC 414BT bežično brojilo
Bežično računalo Kross KRC 414BT opremljeno je sustavom BLE 4.0, kompatibilnim s BLE 4.0 senzorima brzine. Zahvaljujući tome, pomoću APP-a, svi podaci koje uređaj prikuplja mogu se prikazati na zaslonu telefona u obliku grafikona. Korisno tijekom dugog putovanja, brojač će vas, uparen sa pametnim telefonom, obavijestiti o svakom pozivu, e-pošti ili SMS-u. Uređaj mjeri osnovne parametre treninga, poput trenutne i ukupne prijeđene udaljenosti, kao i prosječnu, maksimalnu i trenutnu brzinu. Također prikazuje vrijeme vožnje i trenutno vrijeme. Štoperica ili ugrađeni termometar također mogu biti neophodna funkcija.

Kross KRC 414BT - potrebne informacije
Čitljiv zaslon s mogućnošću pozadinskog osvjetljenja omogućuje vam korištenje brojila noću. Stanje baterije može se provjeriti zahvaljujući indikatoru potrošnje. Brojač je postavljen na upravljač bicikla.

 

  • BEŽIČNA POVEZIVOST
  • FUNKCIJE: Trenutna brzina, prosječna brzina, najveća brzina, pređena udaljenost, ukupna udaljenost
  • INFORMACIJE O DOLAZNOM POZIVU, INFORMACIJE O PRIMLJENOJ E-MAILU, INFORMACIJE O PRIMLJENOM SMS-u, SURADNJA SA MOBILNIM PRIJAVAMA
  • TERMOMETAR, POD

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude