Proizvođač: KOLO, vl. Lucija Kvorka

Šifra proizvoda: KT18018

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
57,85 kn 89,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 4,75 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Black Friday

VAŽNA NAPOMENA KOD KUPOVINE POVODOM BLACK FRIDAY TJEDNA!
Prioritet isporuke kod web narudžbi imaju one narudžbe koje su uplaćene - Virmanska uplata (direktna bankovna transakcija s potvrdom uplate na e-mail webshop@proteasport.hr) ili Kartice. Količine proizvoda su ograničene.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Obrt za proizvodnju i trgovinu Kolo trenutno se bavi izradom jednostavnih, pamučnih, ljetnih ruksačića. Budući da je ova ideja potekla iz svakodnevnog bicikliranja mlade dizajnerice Lucije, svoj rad želi usmjeriti i prema mladima (a i starijima) koji se pronalaze u sličnom svjetonazoru, odnosno prema onima koji vole pokret, putovanja i bicikliranje. 

"Iz ljubavi prema biciklima zavrtilo se i Kolo!"

Pokret na dva kotača, priroda i jednostavnost su ono čime najviše odiše ovaj 'homemade business'.

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude