Proizvođač: Northfinder a.s.,Slovakia

Šifra proizvoda: NRTF17040

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
XXL
sivo-crna
255,60 kn 639,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 21,25 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Materijal Polartec®Windpro ističe se zbog svoje prozračnosti, dok u usporedbi s konvencionalnim materijalom odjeće 4x pruža bolju zaštitu od vjetra. Ima širok raspon različitih uvjeta uporabe. Radi kao vanjski materijal i kao srednji sloj. Fokus je uglavnom na funkcionalnosti s sofisticiranim tehničkim pojedinostima, integriranom kapuljačom, ljepljenim elementima itd. Muški modeli i sweatshirts mogu se nositi tijekom cijele godine, bilo u gradu ili na pješačkim izletima.

  

Više mogućnosti: Mikrofleece / YKK® patentni zatvarač / lasersko rezanje / rastezni manžeti / integrirana kapa / ojačani dijelovi / tehnologija ograničavanja

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude