Proizvođač: Northfinder a.s.,Slovakia

Šifra proizvoda: NRTF17049

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
L
crno-crna
331,60 kn 829,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 27,58 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Muška funkcionalna jakna od Polartec® Power Grid daleko je od znoja iz kože. Grid kanali za smanjenje težine, povećanje topline. Pogodna je za sportske aktivnosti kao što su trčanje, skijanje i vanjski. Jednostavno brzo sušenje značajka je važno u smanjenju težine materijala. Dizajniran kao donji sloj, ili kao srednji sloj na suho vrijeme.

    

 

Više mogućnosti: 4-smjerni stretch / YKK® patentni zatvarač / lasersko rezanje / rastezljive manžete / reflektirajući elementi 

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude