Proizvođač: Northfinder a.s.,Slovakia

Šifra proizvoda: NRTF19030

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
L
crveno-crna
299,25 kn 399,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 24,92 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Tablica veličina
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

NORTHFINDER muške udobne hlače 1 sloj BEN

tehnički parametri:

YKK® patentni zatvarač,predoblikovana koljena, podesivi remen, pravilno prianjanje, stražnji džep s patentnim zatvaračem, podesivi donji kraj

Materijal: Ripstop struktura

Lagani tehnički materijal osigurava visoku kvalitetu zaštite, trajnost i optimalnu tjelesnu temperaturu tijekom aktivnosti na otvorenom. Sloboda kretanja osigurana je udobnim rezanjem hlača. Hlače su pogodne za planinarenje, aktivnosti na otvorenom, slobodno vrijeme i ležerno nošenje.

Tablica veličina

Tablica veličina

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude