Proizvođač: Northfinder a.s.,Slovakia

Šifra proizvoda: NRTF20021

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
S
žuto-žuta
399,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 33,25 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

YKK® patentni zatvarač, brzo sušenje,  reflektirajući elementi, zglobni rukavi, elastične manžetne, podesivi donji kraj

Kolekcija: Outdoor

Materijal: pletena-rastezljiva tkanina

Funkcionalna ženska majica od brzo sušećeg materijala savršeno će se brinuti za vašu udobnost u aktivnom kretanju i sportskim nastupima. Idealan je gornji sloj u suhom vremenu ili drugi sloj zimi. Hoodie je prikladan za ekspedicije, planinarenje ili sportske aktivnosti. S majicom LADONIA sigurno se nećete razočarati.

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude