Proizvođač: Northfinder a.s.,Slovakia

Šifra proizvoda: NRTF20050

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
XXL
crno-crna
396,75 kn 529,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 33,00 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Tablica veličina
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

vodootporna / četverostruko rastezanje / YKK® patentni zatvarač / tanka postavka / reflektirajući elementi / dva džepa s bedrima s patentnim zatvaračem / stražnji džep sa zatvaračem / logotip

 

Tehničke muške vanjske hlače marke NORTHFINDER sa tretmanom otpornim na vodu. Tehnički lagani materijal s Ripstop strukturom osigurava kvalitetnu zaštitu, trajnost i optimalnu regulaciju tjelesne temperature tijekom aktivnosti na otvorenom. Sloboda kretanja osigurava udobne hlače. Hlače su pogodne za planinarenje, aktivnosti na otvorenom, slobodno vrijeme.

Tablica veličina

Tablica veličina

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude