Proizvođač: OSPREY EUROPE LIMITED

Šifra proizvoda: OSP056

Dostupnost: TRENUTNO NEDOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205

Za više informacija o modelu, obratite se na mail: webshop@proteasport.hr

2.299,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 191,58 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

XENITH 105

Prava ekspedicija pustinjom je projekt organizacije na velike udaljenosti. Cijenit ćete paket koji razumije izazov koji je pred vama.

Znamo kako izgleda opterećenje od 25 kg. Da bismo ovo opterećenje učinili upravljivijim, uložili su svu stručnost i iskustvo u Osprey-u u stvaranje najboljeg potpornog sustava s velikim opterećenjem ikad. Prilagodljivi Bioform ™ CM hipbelt podržava i raspoređuje težinu paketa na ravnomjeran i udoban način, dok torso podesivi BioForm ™ remen s NeoSpacer ™ mrežom i AirScape ™ potporom pruža ventilaciju i udobnost.

Jedinstvena značajka Stow-on-the Go ™ omogućava vam da brzo i lako pričvrstite svoje trekking stupove bez pakiranja. Powermesh džepovi na prednjoj i bočnim stranama paketa odlični su za spremanje svega što možete uvući u njih, dizajnirani za pristup bocama s vodom u pokretu.

Dvostruki džepovi hipbelta pružaju trenutni pristup osnovnim potrepštinama poput Energy bar-a ili kompaktne kamere.

 

Masa: 2.49 kg (M)
Max dimenzije(cm): 94 (l) x 40 (w) x 42 (d)
Materijal: 420D High Tenacity Nylon

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude