Proizvođač: OSPREY EUROPE LIMITED

Šifra proizvoda: OSP18022

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
126,75 kn 169,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 10,50 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

RAINCOVER

Osprey kontinuirano razvija našu ponudu raincoversa i osmišljava niz vrhunskih 'High-Vis' raincoversa koji su savršeni za obranu od padalina. Svaki ultralight 'Hig-Vis' raincover pristaje do otprilike veličine teniske lopte i dolazi s vlastitim omotom za jednostavno spremanje. Reflektivna grafika, materijal visoke vidljivosti i privitak blinker svjetla znače da ćete i u najgorim uvjetima uvijek biti vidljivi.

Težina: 0.11 kg
Volumen: 10-20l
Materijal: 70D Nylon Ripstop

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude