Proizvođač: OSPREY EUROPE LIMITED

Šifra proizvoda: OSP19033

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
284,25 kn 379,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 23,67 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Dječja specifična inačica Ospreyovih popularnih svakodnevnih ruksaka, Koby 20, pružit će vam godine udobnosti i performansi za mlade avanturiste. S dvostrukim bočnim rastezljivim džepovima, savršenim za nošenje bočica za vodu i glavnim odjeljkom s prednjim džepom, znači da će sve imati svoje mjesto. Koby 20 ima i ravnu podlogu koja osigurava da ne padne kad se stavi na tlo.

TEŽINA: 0.44 kg
MAX DIMENZIJA (cm): 38 (l) x 27 (w) x 21 (d)
MATERIJAL: 210D Nylon Oxford

 

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude