Proizvođač: PowUnity GmbH, Austrija

Šifra proizvoda: PU19003

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
1.499,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 124,92 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

PowUnity i njihov BikeTrax Vam osigurava miran san dok bicikl u toploj garaži ''siše'' jeftine noćne kilowate. Brza i jednostavna montaža, nevidljivost instalacije, tihi alarm i nezavisno napajanje u slučaju da potencijalni lopov skine bateriju s bicikla. Ako se to i dogodi, jer toliko čvrsto spavate da niste čuli mobitel (i alarm PowUnity aplikacije), baterija u BikeTrax uređaju ima dovoljno struje za tri tjedna standby funkcije, odnosno cca 14 sati aktivnog praćenja bicikla uživo. To bi trebalo biti čisto dovoljno vremena da nađete bicikl i lopova koji ga je "posudio".  

Glavne odlike;

  • - funkcija tihog alarma, dojava putem prepaid SIM kartice integrirane u uređaj
  • - GPS tracker u realnom vremenu, bio dvotočkaš pod alarmom ili ne
  • - GPS logiranje vožnji s poviješću dotičnih - nezavisna baterija koja drži do tri tjedna standbya, odnosno 14 sati aktivnog praćenja
  • - PowUnity aplikacije za pametne telefone - mogućnost dodavanja više BikeTrax trackera na jednog korisnika - mogućnost praćenja istog BikeTrax trackera s više uređaja (mobitel, tablet, PC...)
  • - prva godina pretplate na BikeTrax uključena u cijenu, kasnije 3,95€/mj  

Napomena da se može kupiti posebno optimiziran BikeTrax za Bosch, Shimano, Yamaha i Brose opremljene bicikle. BikeTrax dolazi i u moto verziji koja se vrlo lako montira i sakrije u bilo kojem skuteru ili motociklu.  

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude