Šifra proizvoda: RJ19006

Dostupnost: TRENUTNO NEDOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205

Za više informacija o modelu, obratite se na mail: webshop@proteasport.hr

109,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 9,08 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Dizajniran posebno za upotrebu na biciklu, Muc-Off Bio Grease posjeduje jedinstvenu formulu koja sprečava koroziju i prodiranje vode, tako da će dijelovi vašeg bicikla trajati dugo u budućnost! Koristite Muc-Off bio mast za povećanje performansi i osigurajte da će svaka vožnja biti glatkija od vaše prethodne.

Muc-Off * Biorazgradiva mast za bicikliste posebno je uklopljena za jedinstvene aplikacije niske brzine koje se nalaze na dijelovima bicikla gdje je smanjenje trenja najvažnije.

Ovaj premium pripravak zasnovan je na obnovljivim izvorima i ima kombinaciju ekstremnih aditiva za podmazivanje pod tlakom i prirodnog „klizanja“ koji mu daju izvanredne performanse u svojoj klasi!

Bio mast ima i dodatnu korist što je lako biorazgradiva i izuzetno otporna na ispiranje vodom, što pomaže u sprječavanju korozije, smanjenju trenja i poboljšanju performansi dijelova koji se kreću.

Momci u kompaniji Muc-Off posvećeni su izradi ekološki prihvatljivih proizvoda koji neće naštetiti vama, vašem biciklu ili planetu, a Bio Grease nije iznimka. Ova nova mast u potpunosti je biorazgradiva i ne sadrži neugodna ulja na bazi nafte!

 

  • Biorazgradljiva ultra klizava formula
  • Otporan na vodu "opere se"
  • Smanjite trenje i poboljšajte performanse pokretnih dijelova
  • Raspon radne temperature: -20 ° C do + 120 ° C

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude