Proizvođač: Salomon Group,Annecy,FRA

Šifra proizvoda: SAL180215

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
10.5
crno-siva
934,15 kn 1.099,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 77,83 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Novi X ultra planinarski model za različite podloge. Gornji dio kombinacija je kože i GORE-TEX membrane te stopalu nudi potrebnu udobost i zaštitu od vlage i u mokrom vremenu. Konstrukcija potplata izrađena je tehnologijom "ADVANCE CHASSIS" koja nudi optimalnu kombinaciju ublažavanja i stabilnosti. Potrošni sloj potplata napravljen je od "CONTAGRIP" gume, prikladne i za zahtjevnije i mokre terene, te pruža dober grif na različnitim podlogama. "ORTHOLITE" uložak antibakterijski je obrađen a pod petom mu je dodan mekani sloj EVA pjene, što dodatno povećava udobnost prilikom kretanja. Za bolji obuhvat gležnja je gornji dio iznad pete zadebljan. Odličan, lagan i udoban model prikladan za raznovrsne terene.

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude