Proizvođač: Specialized bicycles, USA

Šifra proizvoda: SO175345

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Skladište EU
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205

Za proizvode koji se šalju sa EU skladišta dostava traje do 15 radnih dana.

XXL
crno-crna

389,35 kn 51,68 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana:
389,35 kn - 51,68 €

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 32,42 kn - 4,30 € mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Postoji hladnoća, ali onda tu je i vlažnost. A ako stvarno nemate sreće, vaša vožnja će uključivati oboje. No ne plašite se, naše Deflect H2O Therminal rukavice napravljene su upravo za to. Njihov dizajn uključuje središnju izolaciju kako bi vas održale toplim, a prozračni vanjski dio je vodootporan. Dodajte ovome neke tehničke značajke kao što su kompaktibilnost sa zaslonima osjetljivim na dodir, dizajnirane manžete da rade sukladno sa dugim rukavima i imate moćno oružje protiv zimskih uvjeta.
 
  • Postoji hladnoća, a onda tu je i vlažnost. A ako stvarno nemate sreće, vaša će vožnja uključivati oboje. No nema mjesta za strah, naše Deflect H2O Therminal rukavice napravljene su upravo za to.

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude