Proizvođač: Specialized bicycles, USA

Šifra proizvoda: SO180148

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
99,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 8,25 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Purist MoFlo bočica sadrži amorfni premaz silicijevog dioksida koji se unosi u unutarnji zid boce. U osnovi, to čini staklo poput završetka koja pruža potpuno prirodno, potpuno inertno rješenje problema vašeg pića koja boji bočicu ili ostavlja za sobom bilo kakav preostali miris. Ova infuzija također štiti vašu svježu vodu od okusa plastike na vrlo vrućim danima. Premaz silicijevog dioksida je deblji 20 nanometara koji je, za usporedbu, manji od 5000 puta tanji od ljudske kose. MoFlo ventil je također jednostavan za otvaranje, bez napora za upotrebu i 100% je nepropustan za vrijeme zatvaranja.

BPA-Free plastika izrađena je od 100% FDA materijala, a tiskana je s bazom bez otapala (UV Cured), tintom i materijalima odobrenom od CPSC.

Dostupno: 22oz/ 26oz.

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude