Proizvođač: Specialized bicycles, USA

Šifra proizvoda: SO200183

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
42
crno-crna
749,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 62,42 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Specialized Recon 1.0

S Recon 1.0 cipelama cilj je bio jednostavan - stavite izvedbu nadahnutu S-Works Recon-om u vrlo pristupačan paket. 

Koristeći Specialized ekskluzivnu tehnologiju STRIDE toe-flex, najlonski potplati koriste prednju nogu ubrizganu TPU-om za prirodno kretanje izvan bicikla, istovremeno pružajući indeks krutosti od 6,0 za performanse. Recon 1.0 je dvostruka prijetnja - učinkovitost na papučicama uz udobnost i samopouzdanje izvan bicikla.

Tri Velcro zatvaranja olakšavaju klizanje u Recon 1.0 i stvaraju fitnes dizajniran za cjelodnevnu udobnost i performanse, bilo da vaša vožnja zahtijeva otvoreni šljunak, uvijanje jednostruke staze, pa čak i više od vašeg fer udjela u pješačenju.

Body Geometry potplat i noga su izgrađeni s namjerom i potpomognuti znanošću za povećanje snage, povećanje učinkovitosti i smanjenje mogućnosti ozljede optimizirajući poravnanje kukova, koljena i stopala.
Injekciona tehnologija STRIDE toe-flex omogućava prirodno kretanje nožnih prstiju izvan bicikla, ali ostaje kruta za pedaliranje (indeks krutosti 6,0)
SlipNot ™ gumeni gazeći sloj za sigurnu vuču na svim terenima.
Uzorak s dva vijka uklapa se na sve glavne MTB papučice.
Približna masa: 331g (1/2 para, veličina 42)

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3-5 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude