Proizvođač: Specialized bicycles, USA

Šifra proizvoda: SO203070

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
S
crno-crna
594,30 kn 849,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 49,50 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Specialized Enduro Sport Hlačedizajnirane su sa vrlo jednostavnom svrhom - da budu vaše kratke hlače za svaku vožnju brdskim biciklom.

Za vašu udobnost, dodana su dva ručna džepa i bočni džep s patentnim zatvaračem za smještaj malih potrepština i elektronike. Tkanine VaporRize ™ stavljaju naglasak na trajnost i upravljanje vlagom, ostavljajući vas suhim, ugodnim i zaštićenim na tragu. Dva džepa ruku i jedan džep na zatvarače pružaju dovoljno, sigurne prostorije za smještaj osnovnih stvari i elektronike. Kartice za bočno podešavanje struka osiguravaju da se uklapanje kratkih hlača lako prilagodi , čak i kad su džepovi ukrcani. Deflect ™ UV 30+ štiti vašu kožu od štetnih ultraljubičastih zraka. 12 "inseam (struk veličine 34) pada nisko i labav blizu koljena, ostavljajući dovoljno prostora za pokretanje jastučića. Fiksne košuljice sa fiksnim 3D Body Geometry Mountain Chamois su lagane i prozračne, dok divokozi dodaje puno udobnosti i podrške. Sadržaj tkanine: SHELL: 100% poliester; LINER: 88% poliester, 11% Elasta

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude