Proizvođač: Specialized bicycles, USA

Šifra proizvoda: SO203804

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
L
crno-crna
587,30 kn 839,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 48,92 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Tajice izrađene od mekog i otpornog Lombardia Endurance, koji se proteže u dva smjera radi udobnosti i jednostavne njege.

Podstava: 3D Body Geometry, pjena s jednom gustoćom. Protubakterijski, prozračni perforirani gornji list, mekan prema koži. Sloj pjene visoke gustoće ispod gornjeg lima za najbolju udobnost i stabilnost na sjedalu. Središnji kanal izbjegava pritisak. 

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude