Proizvođač: Specialized bicycles, USA

Šifra proizvoda: SO210022

Dostupnost: TRENUTNO NEDOSTUPNO

  • Webshop
  • Skladište EU
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205

Za više informacija o modelu, obratite se na mail: webshop@proteasport.hr

Za proizvode koji se šalju sa EU skladiša dostava traje do 15 radnih dana.

S
crno-crna
999,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 83,25 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Kacige već dugo pate od neizgovorenog pravila zahvaljujući kojem je kaciga morala imati samo dvije od sljedećih karakteristika: lakoću i ventilaciju ili pak lakoću i aerodinamiku. Ali Specialized se ne pokorava ovom pravilu, niti bilo kojem drugom. I upravo je taj način razmišljanja doveo do Airneta opremljenog sustavom MIPS - patentiranom zaštitom od "rotacijskih sila" uzrokovanih kosim udarcima. Inspirirani kožnim kacigama s prirubnicama koje su biciklisti nosili kada sigurnost još nije bila prioritet, uzeli su od njih ventilaciju i klasični stajling nadahnuti njima te ih vratili u život u modernom dizajnu kacige koji kombinira sve značajke. Iako su inspiraciju iskoristili za prirubničku kacigu tijekom faze dizajna, započeli su gledajući vođu kategorije u aero Road kacigama, S-Works Evade, kako bi provjerili mogu li stvoriti kacigu u klasičnom stilu, ne samo aerodinamička estetika. Ono što su smislili je Specialized treća najbrža kaciga, iza TT-a i Evadea, lagana, dobro prozračena i blistava u svojoj jednostavnosti. Airnet s MIPS sustavom također uključuje sustav za podešavanje okcipitacije s mikro urezanim gumbom, kao i pjene od merino vune Drirelease® koje nude optimalnu udobnost, kontrolu mirisa i upravljanje znojenjem. Uglađena i jednostavna, Airnet kaciga s MIPS sustavom savršena je kombinacija funkcionalnosti i performansi za bicikliste željne avanture i stila.

MIPS sustav je sloj s malim trenjem koji omogućuje klizno kretanje od 10 do 15 mm u svim smjerovima. Studije pokazuju da ovo smanjuje neke rotacijske sile koje se prenose na mozak tijekom udara pod kutom. 
Airnet s MIPS-om također ima ultra lagani Mindset HairPort sustav mikro-biranja koji savršeno postiže uklapanje. Uz to, sustav hlađenja 4. dimenzije s dubokim unutarnjim kanalima, velikim otvorima za odzračivanje i ispušnim otvorima donosi ozbiljan protok zraka.
Kompozitna unutarnja armatura omogućuje veće otvore za poboljšano hlađenje.
Tri-Fix mrežni razdjelnik poboljšava udobnost i jednostavnost podešavanja remena, dok trakasti sustav pruža izuzetno laganu konstrukciju i sigurnost.
Tanka, mekana i lagana 4X traka DryLite neće se istegnuti znojem ili vodom.
Reflektirajuće naljepnice za veću vidljivost vozačima u uvjetima slabog osvjetljenja.
Fit sustav je spreman za ANGi senzor sudara.

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude