Proizvođač: SUUNTO, FINLAND

Šifra proizvoda: SUN012

Dostupnost: TRENUTNO NEDOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205

Za više informacija o modelu, obratite se na mail: webshop@proteasport.hr

599,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 49,92 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

HEART RATE FOR MULTISPORT

Bez obzira na sport, Suunto Smart Sensor mjeri brzinu otkucaja srca uz veliku udobnost i točnost.

Tijekom plivanja, senzor pohranjuje podatke o brzini otkucaja srca i prenosi ih bežično na kompatibilni Suunto sportski sat ili Suunto Movescount App.

Paket Suunto Smart Sensor dolazi s udobnim pojasom brzine otkucaja srca u veličini M. Alternativno, možete kupiti modul Suunto Smart Sensor i pojas Smart Sensor zasebno - to vam daje mogućnost odabira veličina remena S, L ili M u različitim bojama. Modul Smart Sensor Suunto također se koristi samostalno kada je priključen na sportsku odjeću kompatibilnu s Movesense.

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude