Proizvođač: SUUNTO, FINLAND

Šifra proizvoda: SUN017

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
2.939,30 kn 4.199,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 244,92 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Suunto Spartan Trainer amber je lijepo dizajnirani GPS sat, težak 56 g sa silikonskim remenom, dimenzijama 46 x 46 x 15.7 mm i baterijom od 10 sati tokom GPS-a, spreman za treniranje kako želite. Otporan na vodu do 50 m. Sat sadži praktični monitor pulsa koji prati aktivnost u kalorijama i koracima 24 sata dnevno. Spartan vam je najbolji prirodni partner s kojim ćete postaviti nove granice. Sat je obložen sa polamidom koji je obložen staklenim vlaknima da se ne ošteti.

Napredni GPS sat.

Prikazuje sportski zaslon osjetljiv na dodir u boji, vodootpornost do 50 metara, dugotrajna baterija u načinu vježbanja. Kompas i barometarska nadmorska visina osiguravaju da uvijek ostanete na stazi. S 80 unaprijed postavljenih sportskih modula i bogatim sportskim mjerenjima Spartan Trainer je vaš konačan partner za treniranje.

Kompatibilan i jednostavan za uporabu.

Uređaj je kompatibilan s android i ios uređajima, tako da ne morate brinuti o tome kako ćete vaš sadržaj prenijeti na sat. Podržava App Store i Google Play za sve željene aplikacije.

Slikovni rezultat za SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR SANDSTONE

Multisport GPS sat.

Suunto Spartan Trainer je lijepo dizajniran GPS sat s optimalnim fitom, spreman za treniranje kako vi želite - plivate li, biciklirate, trenirate u teretani ili trčite stazama. S praktičnim mjerenjem ručnog zgloba Spartan Trainer prati vašu aktivnost, broji kalorije i korake 24/7 te bilježi vaš napredak.

Specifikacije

Tip Multisport
Boja siva
Tipkovnica/touchpad Tipkovnica
Veličina ekrana 4,6 x 4,6 cm
Rezolucija 218 x 218 pixela
Vodootporan 50m
Barometar Da
Elektronski kompas N/A
HRM Da
Brojač koraka Da
Posebnosti Pametne obavijesti, GPS, praćenje aktivnosti, brojač kalorija, senzor otkucaja srca, zaslon u boji
Težina 66 g

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude