Proizvođač: SUUNTO, FINLAND

Šifra proizvoda: SUN094

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
599,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 49,92 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Udoban senzor otkucaja srca s crnim pojasom veličine M, savršen za multisport. Bez obzira na vaš sport, Suunto Smart Sensor mjeri vaše otkucaje srca s velikom udobnošću i preciznošću. Dok plivate, senzor pohranjuje vaše podatke o pulsu i bežično ih prenosi na vaš kompatibilni sportski sat Suunto. Paket Suunto Smart Sensor dolazi s udobnim crnim remenom otkucaja srca veličine M. Alternativno, modul Suunto Smart Sensor i remen Smart Sensor možete kupiti zasebno - ovo vam daje mogućnost izbora između remena S ili L ili veličine M u različitim bojama. Suunto Smart Sensor modul također se koristi i samostalno kada se pričvršćuje na sportsku odjeću kompatibilnu s Movesense.

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude