Prepustite Vaš bicikl u ruke naših obrazovanih servisera

Nešto možete odraditi sami. Čistoća je ključ zadovoljstva u vožnji, ali također i provjera tlaka zraka u gumama kao i samo stanje guma je od velike važnosti. Podmazani lanac je najdugotraniji, a samim time produžuje vijek ostalih komponenti pogonskog dijela. Redovita provjera pakni na kočnicama i njihova ispravnost je jedna od najbitnijih stvari za sigurnost. No ipak, ostalu kontrolu i servis Vašeg bicikla je bolje prepustiti stručnim osobama.

ProteaSport ima dugogodišnje iskustvo u servisiranju i održavanju svih vrsta bicikla. U potpunosti možete prepustiti Vaš bicikl u ruke naših obrazovanih servisera koji će sa zadovoljstvom riješiti svaki Vaš problem.

Mobilni servis

Danas je cikloturizam postao opcija svakog godišnjeg odmora, sve više hotela i apartmana u svojoj velikoj ponudi nude najam bicikla. Bicikl kao prijevozno sredstvo na godišnjem odmoru je želja gotovo svakog turista.

Kako vožnja na biciklu može biti užitak i opuštanje tako može biti i gnjavaža. Servisirani bicikli su jedini sigurni za vožnju. Omogućite svojim gostima potpuno sigurnu i neometanu vožnju.

Ukoliko imate flotu bicikla koje treba pripremiti za nadolazeću sezonu ili servisirati između renti, Protea-Sport je tu za Vas. Dolazimo na vašu adresu te odrađujemo servise prema dogovoru.


Molimo Vas da prije dolaska u poslovnicu kontaktirate servis i dogovorite svoj termin:

Radujemo se Vašem dolasku.